Här kan du växa på flera sätt

Alla dessa timmar du tillbringar på jobbet – då är det väl rimligt att din arbetsplats är så inspirerande, kreativ och modern som möjligt?

Med din arbetsplats i RegionCity kan du bo var du vill i Västsverige. Hållbarhet, valfrihet och flexibilitet är kärnvärden i vårt erbjudande.

Snart börjar vi bygga stationsnära mötesplatser och arbetsplatser i världsklass. Kanske vill du bygga framtiden här i regionens hjärta. Som hemvist för ditt företag, eller rentav som din nya arbetsgivare?

Förutom möjligheten till supersmidigt resande erbjuder vi en miljö som stimulerar arbetsglädje och tillväxt oavsett företagens storlek och verksamhet.

Oavsett om du vill ha ditt kontor här eller jobba hos oss får du samma kvaliteter:

• Här har du nära till mycket
• Här bidrar du till hållbarhet
• Här bygger du framtiden
• Här blir du effektivare
• Här kan du växa

Våningarna närmast gatuplan har mixade funktioner med ett utbud av arbetsplatser, företag och människor. Här har du direktkontakt med staden och stationen. Ur vimlet reser sig tornets våningar mot himlen. Möt arbetskamrater och vänner på Jubileumshallens terrass eller i Jubileumstornets härliga topprestaurang där utsikt till Vinga fyr ingår.

Välj mellan våra erbjudanden Himla högt upp i tornen med milsvida vyer över staden, eller Vimla vid gatans och stationens puls i öppna, dynamiska arbetsplatser som passar mötesintensiva företag. Oavsett vad du väljer kan ni flytta in från 2023 i Jubileumstornet och från 2024 i Älvtornet.

Kanske jobbar du redan med med affärer och fastighetsutveckling och är sugen på en ny resa i arbetet med att skapa Skandinaviens nya mötesplats?